+420 603 479 120 oazaklidu@gmail.com

Zásady ochrany osobních údajů – GDPR

S vašimi osobními údaji zacházíme s respektem a důvěrou.

Jsem Libuše Choloniewská, životní pohodář, který už Nehledá, protože ví.

Můj životní příběh si můžete přečíst zde:  https://www.libuse-choloniewska.cz/. 

Pokud jste zákazníkem relaxačního centra Oáza klidu Stochov, odběratelem emailů nebo jste “jen” návštěvníkem stránek www.oaza-stochov.cz, svěřujete nám své osobní údaje. Přečtěte si proto, jak Vaše údaje chráníme, a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů). Jestliže vám nebude cokoliv jasné, neváhejte se na nás obrátit.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů – GDPR jsou platné od 5. 12. 2020

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují na všechny osobní údaje shromážděné správcem, ať už byly shromážděny za účelem plnění smluvního vztahu, právní povinnosti, oprávněného zájmu, nebo uděleného souhlasu.

 

Veškeré osobní údaje zpracovávané správcem jsou přísně důvěrné. Správce s nimi nakládá v souladu s právními předpisy ČR i předpisy Evropské unie platnými v oblasti ochrany osobních údajů.

Kdo je správce?

Oáza klidu Stochov s. r. o., J. Šípka 486, 273 03 Stochov.

IČO: 24744794, registrace: Obchodní rejstřík, spisová značka C 170750 vedená u Městského soudu v Praze

Jak nás můžete kontaktovat?

O návštěvníky našich webů pečujeme s láskou a pokorou. Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: oazaklidu@gmail.com.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

plnění smluvního vztahu: vztah mezi Vámi a správcem vzniklý na základě objednávky, registrace, na základě uzavřené smlouvy, na základě přihlášky a účasti v soutěži a podobně

zasílání obchodních sdělení a nabídka produktů a služeb: zasílání obchodních nabídek, a to prostřednictvím elektronické pošty (e-mailem, facebook messengerem)

– účetní a daňové účely: evidence účetnictví ve smyslu platné účetní a daňové legislativy

statistické účely: anonymizované zjišťování návštěvnosti internetových stránek, monitoring počtu zhlédnutí stránek, času stráveného na internetových stránkách, typ zařízení, ze kterého přicházíte na internetové stránky. Data sbíráme proto, abychom mohli zkvalitňovat poskytované služby a nabízet zákazníkům relevantní obsah.

zobrazování reklam: zobrazování reklam na internetových stránkách na základě statisticky zjištěných preferencí zákazníků

oprávněný zájem: neustále zkvalitňujeme své služby a produkty a chceme se bránit maření takové činnosti. Proto činnosti, které přispívají k naplnění tohoto cíle, jsou naším oprávněným zájmem. Oprávněným zájmem je také zpracování pro účely zamezení podvodům (např. posuzování rizikovosti uzavření smlouvy), přímý marketing (např. nabízení relevantních služeb stávajícím zákazníkům), předávání osobních údajů v rámci skupiny podniků pro vnitřní administrativní účely, oznámení trestných činů a předání osobních údajů příslušnému orgánu, zajištění bezpečnosti sítě a informací. Tento výčet je pouze příkladný.

plnění dalších zákonných povinností: poskytování informací orgánům činným v trestním řízení, poskytování informací jiným orgánům veřejné moci a podobně.

 

Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucí ze vzájemného právního jednání, a to minimálně po dobu vyřízení objednávky, provedení obchodu, zařízení služby apod., dále po dobu, kterou je správce povinen osobní údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů nebo po dobu, na kterou jste správci případně udělili souhlas. Jinak doba zpracování vyplývá z účelu, pro které jsou osobní údaje zpracovány, nebo je dána právními předpisy.

 

Vaše osobní údaje zpracováváme manuálně i automatizovaně. Automatizované zpracování využíváme například pro vytvoření statistických informací o návštěvnosti našich webových stránek.

 

Osobní údaje zpracovávané na základě souhlasu

Pokud jsme od Vás získali souhlas ke zpracování osobních údajů, stalo se tak pro některý z následujících účelů:

– odebírání novinek prostřednictvím elektronické pošty

– registrace na našich internetových stránkách

– vložení komentáře na naše internetové stránky

– využití kontaktního nebo objednávacího formuláře

– zakoupení našeho produktu či služby

Organizace webinářů, poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaši e-mailovou adresu nezbytně potřebujeme k zajištění organizace našich webinářů a poskytnutí přístupu k naším elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z našich elektronických produktů a služeb, potřebujeme vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce.

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Komentáře

Přidáte-li komentář na tento web, shromažďujeme údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresu návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

 

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolná data o poloze z obrázků na webu.

Média jsou zachována na dobu neurčitou. O jejich smazání lze kdykoliv zažádat na e-mailu oazaklidu@gmail.com.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdybyste navštívili jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Cookies

Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které naše internetová stránka odešle do Vašeho prohlížeče. Umožňují nám zaznamenat informace o Vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro Vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení internetové sítě bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu Vašim potřebám. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

 

Používáním cookies se snažíme zvýšit váš komfort pro psaní komentářů a přihlašování k našemu webu.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší. Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny. Pokud upravujete nebo publikujete článek nebo komentář, budou ve vašem prohlížeči uloženy další cookies. Tyto cookies neobsahují žádná osobní data a jednoduše označují ID příspěvku, který jste právě upravili.

Na našich webových stránkách využíváme tyto druhy cookies:

– relační (dočasné) soubory cookies nám umožňují propojovat Vaše jednotlivé aktivity po dobu prohlížení těchto internetových stránek. V okamžiku otevření okna Vašeho prohlížeče se tyto soubory aktivují a deaktivují se po zavření okna Vašeho prohlížeče. Relační cookies jsou dočasné a po zavření prohlížeče se všechny tyto soubory vymažou.

– trvalé soubory cookies nám pomáhají Váš počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naši internetovou stránku. Další výhodou trvalých cookies je to, že nám umožňují přizpůsobit naše internetové stránky Vašim potřebám

– v souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v platném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že naše internetové stránky využívají pro svoji činnost soubory cookies, tedy že Vaše soubory cookies zpracováváme

– internetové prohlížeče obvykle obsahují správu souborů cookies. V rámci nastavení Vašeho prohlížeče tak pravděpodobně můžete jednotlivé soubory cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich používání. Pro více informací použijte nápovědu svého internetového prohlížeče. Pokud použití souborů cookies nepovolíte, některé funkce a stránky nemusí fungovat správně tak, jak by měly.

– k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Používáním našich internetových stránek vyjadřujete souhlas s propojením služeb Google a Facebook

– kvůli zobrazení cílené reklamy v rámci reklamních a sociálních sítí na jiných internetových stránkách předáváme těmto reklamním a sociálním sítím údaje o vašem chování na webu, nepředáváme jim však vaše identifikační údaje

Přímý marketing e-mailem
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu-zasílání a zobrazování obchodních sdělení. Pokud si objednáte některý z našich webinářů, PDF souborů, MP3 či video kurzů (ať placených nebo zdarma), vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou pozitivního myšlení a péče o zdraví.

Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb, jako váženému zákazníkovi vám budeme newsletter s tématikou pozitivního myšlení a péče o zdraví na základě oprávněného zájmu správce zasílat pravidelně.

V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem “odhlásit se” v patičce každého našeho e-mailu.

Přímý marketing Facebook reklamou
Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro re-marketing a lepší cílení reklamy na Facebooku. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing FB messengerem
Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou pozitivního myšlení a péče o zdraví. Pouze na základě uděleného souhlasu vám budeme zasílat tyto zprávy. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo “stop” a další zprávy vám na Messenger od nás chodit nebudou.

 

Jak dlouho uchováváme Vaše údaje?

Vaše osobní údaje uchováváme po dobu neurčitou, pokud není výslovně uvedeno jinak.

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat. Tyto údaje jsou zachovány na dobu neurčitou, pokud není profil smazán.

 

Jaká máte práva? 

Jako subjekt údajů máte uvedená práva, která pro Vás z právních předpisů vyplývají a která můžete kdykoliv uplatnit. Jedná se o:

právo na přístup k osobním údajům: Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli.

právo na opravu nebo výmaz osobních údajů, popřípadě omezení zpracování, podle kterého máte právo na to, abychom opravili Vaše osobní údaje, které jsou nepřesné nebo nesprávné. Pokud již Vaše osobní údaje nejsou potřebné pro účely, ke kterým byly shromážděny, můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů. Pokud nechcete žádat výmaz osobních údajů, ale pouze dočasně omezit jejich zpracování, můžete žádat omezení zpracování

právo požadovat vysvětlení v případě, že máte podezření, že zpracováváme Vaše osobních údaje v rozporu s platnými právními předpisy

právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů

právo na přenositelnost údajů, tj. právo získat osobní údaje, které se Vás týkají, které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu

právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které jsou zpracovávány pro účely splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci nebo pro účely ochrany oprávněných zájmů správce. Správce zpracování ukončí bez zbytečného odkladu, pokud neprokáže, že existuje oprávněný zájem/důvod pro zpracování, který převažuje nad Vaším zájmem, právy nebo svobodami

– právo souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat, pokud jste nám takový souhlas se zpracováním osobních údajů poskytli

Data třetím stranám – sdílení osobních údajů

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Pro marketingové a podnikatelské účely využíváme nástrojů třetích stran. Používáním internetových stránek vyjadřujete souhlas s propojením následujících služeb: GoPay, Active Campaign, WordPress, Fapi, Divi.

Další informace a otázky

Další informace o právech a povinnostech při ochraně osobních údajů můžete získat prostřednictvím e-mailu oazaklidu@gmail.com.

-Konec sestavy-